Rólam


Szakmai múltam, infó.

MLM céggel komoly kapcsolatom 2005-ben kezdődött és első komoly sikereimet is ahhoz a céghez köthetem. Akkor is olyan céget kerestem akik az online munkához a legnagyobb támogatást adják, magyarok, elérhetőek, az árak magyar pénztárcához szabottak, továbbá a legfontosabb szempont volt, hogy tényleg kelljen a cucc a vásárlóknak.

magam 2015Mi tetszett meg nekem ebben a szakmában? Az igazságos javadalmazás. Ennek ellenére vagy épp ezért ellenzik oly sokan az mlm-es munkát. Mert itt nem tudunk mismásolni. Itt szakmát, több szakmát kell megtanulni egyszerre. Marketinges, kereskedő, informatika, online hirdetések, emberekkel való bánásmód – vezetői képesség, önálló munka, kreativitás, cégszemlélet, vállalkozói attitüd. Itt nem számít a szép mosoly vagy főnök felé barátság v. felszines udvarlás.

Jellemző volt rám a szókimondó, a szakmát ha kell építő kritikával illető előadásaim, ahol nem csak elméleti hanem gyakorlati tanácsokkal, a visszajelzések alapján: “AHA” élménnyel távozott a hallgatóság. Tudom, hogy voltak és vannak olyan mlm sulik ahol az oktató még soha nem dolgozott mlm-esként. Ezért mielőtt megfordulna a fejekben, hogy vajon milyen mlm-es tapasztalattal rendelkezik az aki itt osztja az észt, csupán ezért van itt ez a bőbeszédű bemutatkozás.

Aki ismer az tudja rólam, hogy elsők között vágtam bele az online mlm-be.
2009-ben írt első, két kötetes e-könyvem a Hogyan és hol reklámozz ha MLM-es vagy, és a Linképítésről mlm-eseknek, talán a szájbarágós részletessége miatt lett annyira népszerű.
Tény, hogy annakidején az MLM cégek központi oktatóanyagként adták az új web mlm-el foglalkozó munkatársaknak.

Ezzel egyidőben futott az online mlm-es weboktatás ami megérte a harmadik átdolgozott kiadást melyet kiscsoportokban  végeztünk.
Mivel az MLM üzletelés weben történő terjesztésének egyik úttörőjének számítottam 2009-ben az a megtiszteltetés ért, hogy Tonk Emil és Kajárik Béla mellett tanácsadóként részt vehettem az MLM-eseket a netre indító, több hónapig tartó képzésben. E két névre különösen büszke vagyok, hogy akkor, melléjük engem is oktatónak felkértek.

em logo 150 69Később a Facebook és más közösségi oldalak előretörésével ismét kihívás elé kerültem én és az online MLM szakma. Ekkor visszavonultam, tapasztalatot gyűjtöttem a közösségi MLM-ezés területén. A facebook hatalmas változást hozott és hoz a social marketing területén ezért ez a tanulás a mai napig tart. Kattintgass kíváncsian itt az egeszsegmester.com az oldalon,
logo-400-100
Ha kérdésed van bátran írj az e-mail címemre. Igyekszem gyorsan válaszolni.