Lizin a herpesz ellensége 1. rész

A webbeteg.hu cikkéből idézek ma nektek melyet  Dr. Prokisch József, vegyész, egyetemi docens írt.

Íme:
„Általában elmondható, hogy a lizin szedése után a herpes zosternél új hólyagok nem jelentek meg, a meglevő hólyagok visszahúzódtak, vagy a betegek nagy részénél pörkösödtek. A fájdalom néhány nap alatt megszűnt vagy mérséklődött, vagy viszketéssé alakult. A fáradtság, gyengeség megszűnt, a betegek egy része frissebbnek érzi magát, a rossz közérzet elmúlt. Visszatérő fertőzésnél a tünetek sokkal enyhébb formában jelentkeztek, a hólyagok sokkal hamarabb visszahúzódtak, mint máskor. Hogyan értékelhetőek ezek az adatok? A betegek nagy része a 0-100 pontos hatásértékelő skálán 80-100 pontra értékelte a lizint. A herpeszre máskor használt készítményeknek sokkal kevesebb pontot adtak, általában 20-50 pont között. A lizin szedésével a herpesz tünete vagy meg sem jelent, vagy sokkal rövidebb idő alatt gyógyult meg, míg más szerek használatával a felszínen minden esetben seb keletkezett.
        Fenti részletek innen: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/17147/lizinnel-a-herpesz-ellen”
idézet vége                                   

lizin 200 310A Fillzen termékpalettáján is megtalálható a L-Lizin és a Fillzen fogyasztói kör felhasználói is tapasztalják a fent leírtakat.

Konkrétan azt, hogy amint érzi a bizsergést, viszkető feszítő érzést, azonnal elfogyaszt egy kiskanál lizint melyet 3-4 napig megismétel. És láss csodát, mindenki arról számolt be, hogy és pár nap alatt visszavonulót fúj a herpesz vírus anélkül, hogy kialakulna a szokott kellemetlen seb.

A Lizin egy eszenciális aminosav melynek alapvető szerepe van a fehérjéink  felépítésében. A csontjaink, a bőr szerves állományát alkotó egyik legfontosabb fehérje a kollagén, ennek a képzésében is fontos szerepe van.
Ha a Lizin hiányzik a szervezetünkből, akkor a táplálékkal bevitt kalcium nem tud beépülni a csontokba.
A Lizinnek az immunrendszert megerősítő és vírusellenes hatását is igazolták.

A Lizinnek a herpeszre gyakorolt hatását „stop” hatásúnak mondják a szakemberek mert még a kezdeti fázisban állítja meg a betegség kifejlődését.

Szedését 1-2 g Lizin bevételével az égető érzés perceken belül elmúlik, s egy 2-3 napos kúra napi 6-9 g 1-2 g Lizin bevételével megakadályozhatjuk a herpesz tüneteinek megjelenését, ezt folytassuk 2-4 napig.

Mivel a felnőtt lakosság 90%-a hordozza ezt a vírust, (nem mindenkinél okoz külső tüneteket vagy alattomosan lappang évekig), így nem hanyagolhatjuk el ennek a megfelelő kezelését.

 

 

30/596-4021,  wiprelax@gmail.com
Egészség és szépség neked!
WiPiroska

 

 

Author: wiprelax